Kültéri-Bútor

Prémium Kerti Bútor

Prémium Kerti Bútor

NAGYPÉNTEK – Egy személyes gondolat hozzád

2022. április 16. - csaba69

Nagypéntek az egyházi év legcsendesebb napja: Jézus elítélésének, megkínzásának, halálának és temetésének napja. Ezen a napon nincs szentmise. Arra a napra emlékezünk, amikor maga az örök Főpap mutatta be áldozatát a kereszt oltárán.

Nagypéntek van. Áldott Húsvétot mindenkinek! A legősibb emberi ünnepek egyike. Nehéz ilyenkor mit írni. Én azonban egy gondolatot szeretnék megosztani Veletek.

 

Hallottam egyszer valakitől, hogy jót cselekedni mindig nagyon nehéz és fáradságos, rosszat cselekedni viszont mindig könnyű és szórakoztató. A Húsvét pont erről szól, hogy mindig készen kell lenni az áldozatra, ahhoz, hogy az élet értékeit, szépségeit meg tudjuk védeni.

 

És egy újabb idézet: „Különös lények vagyunk Mi emberek. Miközben pontosan tudjuk, hogy mire vágyunk, szeretettre, biztonságra, békére. Ehhez képest egész életünkbe egyebet sem teszünk, mint, hogy saját magunkkal is szembe menve, mi magunk verjük szét saját körülményeinket amik lehetővé tették, hogy úgy éljünk, ahogy szeretnénk”.

Mi kezdjünk el azt tenni ami boldoggá tesz bennünket és a körülöttünk levőket.

Kérlek Téged Kedves Olvasó, akárki is vagy, ha ezt olvasod, akkor most, igen most (persze, ezt emberi időben értve �!) beszélj vagy hívd fel azt a három embert, aki fontos számodra, és mond el Neki, hogy miért fontos Neked. Majd a következő néhány napban, próbálj tenni másokkal is valami jót, és ha olyannak találod a történetet, akkor kérlek oszd meg velem, velünk a történeted, hogy inspirálódjunk, jobb emberek lehessünk.

 

A jövő heti találkozásig, legyenek szép napjaink,

 

Vida Csaba

Az ALLUTTI márka meg álmodója

A bejegyzés trackback címe:

https://kulteri-butor.blog.hu/api/trackback/id/tr9417809319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása