Kültéri-Bútor

Prémium Kerti Bútor

Prémium Kerti Bútor

Allutti – A LEGKÉNYELMESEBB kerti bútor.....

2022. április 10. - csaba69

Allutti – A LEGKÉNYELMESEBB kerti bútor ülőgarnitúrát szeretnénk gyártani. Mégpedig kompromisszumok nélkül. A visszajelzések alapján elértük a célunkat. Erről egy személyes ülő próba fog meggyőzni. Az érdeklődőkkel töltött pillanatok egyik kedvence az, amikor valaki beül az egyik bútorunkba, és egyszer csak annyit mond, vvváááóóóó, ez nagyon, nagyon kényelmes! Na, ekkor érezzük úgy, hogy megérte.

Amikor elhatároztuk, hogy professzionális kerti bútor gyártók leszünk, akkor az első lépések megtétele előtt kijelöltünk magunknak néhány célt, aminek a megvalósítását alapfeltételként tűztük ki magunk elé. Ezek között az első kettő az volt, hogy a bútoraink legyenek a legkényelmesebbek és a minőségük makulátlan legyen. Ebben a két tulajdonságban a teljes piac előtt járjunk.

Ahhoz, hogy ide eljussunk számos órát, napot töltöttünk azzal, hogy kitaláljuk azt a koncepciót, amellyel bárkinek alternatívát adhatunk megoldásainkkal. Feleségemmel kerestük a bútorokat személyesen, interneten, katalógusokban. Sok-sok megoldást akartunk látni, próbálni, hogy lássuk mi a helyzet a piacon. Miután, amit lehetett megtettünk, leültünk és megfogalmaztuk mit szeretnénk, milyen formát, kialakítást és kényelmi szempontot adjunk alkotásainknak. Így alakult ki 3 fő kategória, melyeknek az is feladatuk volt, hogy ne üljünk fel a divat vagy a szélsőség hullámára, hanem maradjunk meg a klasszikus formáknál, amelyek sok-sok év múlva is optikai élményt nyújtanak. Ezek után 3 féle karakteresen különféle családot terveztünk.

ÁRON

Az első bútorral a célunk egyértelmű volt, ez volt az amit magunknak készítettünk elsőre, és a fiúnkról neveztük el ÁRONnak. Ez egy igazi design csemege, egy formai bravúr, ami egyesíti a lendületet és megjelenést. Ahova ez a garnitúra kikerül, ott minden tekintetet magára irányít. Egy olyan magasságot, hátdőlésszöget térbeli méretet kapott, ami biztosítja, hogy az ebben eltöltött idő valódi chillezés lesz! Igazán a fiatalok és fiatalos, sportos személyiségek fogják élvezni, olyan mint egy igazi sportkocsi, amiben a kényelem fejedelmi, ebből nem szeretnénk ’kiszállni’.

ALEX

A sorban következő termékcsalád az ALEX. Ezt terveztük a legszélesebb igények szolgálatára. Itt a forma célja az általános, klasszikus, de mégis egyedi, nem minden nap látható forma kialakítása volt, úgy, hogy bármely korosztály örömmel, élvezettel, biztonsággal használhassa. Könnyű bele ülni, könnyű felállni, kényelmes, ideális egy kellemes beszélgetéshez, borozásra, akár egy fenséges vacsora eltöltésére. Néhány gondolattal megemeltük az ülőlap magasságát és létrehoztunk olyan elemeket amelynél nincsenek kiálló karfák, asztalkák, csak az ülőlap és hátlap a vastag párnákkal ötvözve. Ennek nagy előnye, hogy könnyen összeállítható egy gyerekbarát variáció, amely egyesíti az előző tulajdonságok színességét, nem kell lemondani a prémium kivitelről, mégis nyugodtan használhatjuk kisgyerekes családként.

PICCOLO

A jelenlegi harmadik termékcsalád, a PICCOLO egy igazán hiánypótló prémium kerti bútornak szánjuk. Olyan vevőinknek ajánljuk, akik örömmel szeretnének használni egy magas minőségű kerti bútort, ami megadja mind azt, amit szeretünk egy csodás kerti bútorban, azaz a kényelmet, presztízs-t, design-t, viszont mindezt olyan könnyű kivitelben, hogy aki a mozgásában, lehetőségeiben korlátozottabb vagy egyszerűen csak szereti a tiszta vonalvezetésű termékeket, ők is megtalálják, amit keresnek ebben a termékcsaládban.

Természetesen jelenleg is fejlesztünk új termékcsaládot, amiről csak a megjelenésekor fogunk tudni beszámolni, de reményeink szerint meg fogjuk lepni a piacot. Ezzel együtt is szeretnék mindenkit biztatni, hogy amennyiben van ötlete, ossza meg velünk, hátha tudunk közösen olyan valamit létrehozni, amivel sok embernek tudunk örömet okozni…..

Addig is, illetve a jövő heti találkozásig, legyenek szép napjaitok!

Vida Csaba

Az ALLUTTI márka meg álmodója

A bejegyzés trackback címe:

https://kulteri-butor.blog.hu/api/trackback/id/tr9817802573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása